Conducerea HC Zalău va stabili săptămâna viitoare obiectivele pentru noul sezon

Majoritatea echipelor din Liga Naţională au intrat în linie dreaptă cu pregătirea, startul noului sezon fiind programat pentru joi, 6 septembrie. Pentru HC Zalău, ultimele meciuri de verificare sunt programate azi şi mâine, în Sala „Avram Iancu” din Zalău, clubul manageriat de Gheorghe Tadici organizând ediţia a V-a a Cupei de Vară. „După Trofeul Maramureşului a urmat din nou o perioadă de câteva zile de antrenamente finalizată cu turneul pe care-l organizăm în aceste zile, la Zalău. S-a intrat în linie dreaptă cu pregătirea, iar majoritatea echipelor încearcă să-şi formeze nucleul cu care vor aborda noul sezon. Din punctul nostru de vedere, aşa cum am mai spus, o serie dintre jucătoarele au crescut mult în această vară. Aceasta a şi fost intenţia noastră, de aceea am şi jucat multe meciuri amicale în această vară. Numai prin jocuri le puteam da posibilitatea să crească în valoare. Sunt mulţumit de modul în care fetele s-au pregătit în această vară, pentru că s-a muncit mult. Sper ca rezultatele să se vadă în meciurile oficiale”, a declarat Gheorghe Tadici.
Săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă a Consiliului Director al HC Zalău, în care vor fi stabilite şi obiectivele pentru noul sezon. „După acest turneu, împreună cu Consiliul Director vom stabili obiectivele pentru sezonul următor, pentru că acum cunoaştem loturile celorlalte echipe”,a mai afirmat managerul clubului zălăuan.
Ediţia a V-a a Cupei de Vară va debuta vineri dimineaţa, cu partida dintre HC Zalău şi SCM Craiova, la turneu mai fiind prezente ASC Corona Braşov şi HCM Baia Mare.
Conducerea clubului HC Zalău a stabilit preţul abonamentelor pentru sezonul 2012 – 2013. Preţul abonamentului este de 150 de lei, iar pentru pensionari de 50 de lei, abonamentele fiind valabile la toate meciurile naţionale, internaţionale, precum şi cele amicale, pe care HC Zalău le va susţine pe teren propriu. Abonamentele vor fi puse în vânzare începând de marţi, 4 septembrie, la sediul clubului, persoanele de contact fiind Gheorghe Sână (tel. 0741138911) şi Daniela Morari (tel. 0769620572).

Programul complet al turneului:
vineri, 31.08.2012
ora 9:30, HC Zalău – SCM Craiova
ora 11:15, ASC Corona Braşov – HCM Baia Mare
ora 17:30, HCM Baia Mare – SCM Craiova
ora 19:15, HC Zalău – ASC Corona Braşov
sâmbătă, 01.09.2012
ora 10, ASC Corona Braşov – SCM Craiova
ora 11:45, HC Zalău – HCM Baia Mare
ora 13, festivitatea de premiere

One Thought to “Conducerea HC Zalău va stabili săptămâna viitoare obiectivele pentru noul sezon”

  1. Ma tot uit la situatia ficnnaiara oare cum mai stam?Cu riscul de a ma repeta : sustinatori ai acestui ingeras faceti acasa la imprimanta fluturasi cu informatii despre Mariuca si modul in care se poate dona si puneti-le in cutiile postale ale vecinilor , la serviciu cand mergeti dati colegilor vostri sa puna in cutiile postale ale vecinilor lor si la cat mai multe firme, povestiti cunoscutilor vostri si incurajatii sa doneze, am incercat si functioneaza.haideti sa o ajutam mai mult pe micuta nostra.Curaj mamicii si credinta in D-nezeu si in oameni , le imbratisez pe amandoua.

Leave a Comment